Tag Archives: vojvoda

Симо од Курбиново- Војвода, молзи кози, си пука кога ќе сака и сонува за нудистичка плажа

Симо војводата од Курбиново – македонец до коска –  Војвода. Чува кози, си пука кога ќе му дојде, вози трактор и сонува да отвори нудистичка плажа.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1