Tag Archives: vonzemsko

Фото: Во Сибир откриено најголемото наоѓалиште на дијаманти во светот

Како да не се од овој свет – квалитетот и количините се мерат во трилиони карати.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1