Tag Archives: vozenje

Деца сакате брзо возење???

Арон Стефаневски (29) од Форт Вејн во Индијана, испил нешто повеќе алкохол от потребното и не знаејќи што да прави му светнала „сјајна“ идеја, да ги повози своите деца со својот автомобил во околината на својата куќа.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1