Tag Archives: vraniskovski

Српската црква со писмо до ОН бара БЈР Македонија да го ослободи Вранишковски

На состанокот на централниот одбор на СПЦ, а на предлог на патријархот Иринeј, СПЦ го осуди затворањето на Вранишковски и бара од БЈР Македонија итно да го ослободи.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1