Tag Archives: zatvoranje

Twitter и Tumblr ќе вршат пренос на затворањето на Олимписките игри

Доколку од некоја причина не можете да бидете пред телевизор за време на церемонијата на затворање на Олимписките игри, има решение, тука ви се Twitter и страната Tumblr.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1