Tag Archives: zboruvaat

Двајцата последни Мексиканци што го знаат јазикот ајапанеко се скарании не зборуваат

Јазикот Ајапенко полека заминува во историјата, поради тоа што единствените двајца Мексиканци на светот кои што имаат познавања за истиот, не си зборуваат.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1