Tag Archives: зимско

Русите се пишманија – пак го враќаат зимското сметање на времето

Лани го укинаа, сега го враќаат – русите се пишманија. Одлуката да се укине враќање на часовникот во текот на зимскиот период не била добра и ја укинуваат.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1