Tag Archives: zumba

Видео: Зумба фитнес направи револуција – практикувајте ја за добро здравје и расположение

Од случајно откритие дека светскиот признат режим на вежбање зумба фитнес, е денес најпопуларниот вид на рекреација.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1