Убиен судија во Украина – отсечени главите и на неговото семејство


Âçðûâ â Ñâÿòî-Ïîêðîâñêîì õðàìå â ÇàïîðîæüåСудија на судот во Караков Владимир Трофимов, неговата сопруга, 20 годишниот син и неговата пријателка се убиени.

Нивните обезглавени тела ги пронашол роднина во куќата на судијата. Обвинителството се сомнева дека убиството е поврзано со случај на кој судијата судел,

Share Button
MK News

Автор инфо

No comments yet.

Остави коментар

UA-33057274-1