Видео: Кока Кола во пластично ќесе – нова амбалажа


Американскиот гигант Кока Кола одлучи да одговори на потребите на најсиромашните потрошувачи во неразвиените земји. Во Средна Америка се продава Кока Кола во биораздрадливи ќеси.

Кока Кола ќесичката е во форма на шишето на пијалакот, се штеди така што може и да се дополнува дирекно на продажните места. Со оваа амбалажа се штеди, се чува природата и се излегува во пресрет на посиромашните слоеви од општеството се вели во рекламата објавена на youtube.

Кока Кола во пластично ќесе станала навистина популарна меѓу потрошувачите.

 

Tags: , , , ,

MK News

Автор инфо

No comments yet.

Остави коментар

UA-33057274-1