За нови безбол капи за полицијаците МВР ќе потроши 4,2 милиони денари


Министерството за внатрешни работи на РМ распиша оглас за набавка на безбол капи – летни и зимски капи за припадниците на полицијата.
Проценета вредност на договорот без ДДВ е 4.200.000 денари. Главен критериум за доделување на договорот за јавна набавка е најниската цена.
emagazin.mk
policija kapi
Share Button
MK News

Автор инфо

No comments yet.

Остави коментар

UA-33057274-1