17 год девојче уапсено зошто ,,опцула,, диспечерка на 911 додека татко и умирал (Видео)


devojce uapseno 911Седумнаесетгодишна девојка е уапсена поради пцуење додека зборувала со 911 операторот, кој наместо да и помогне да го спаси нејзиниот татко, кој бил пред умирање, тој, како што вели девојката бил некултурен.

Како и да гледате, однесувањето на полицискиот оператор беше целосно надвор од контрола и за срамота. Значките не би требало да гарантираат екстра права“, вели девојката.
Итните оператори и полицајците, после се, би требало да бидат пофесионалци и обучени да се справат (сочуствуваат) со повикувачите – кои во голем број на случаеви повикуваат помош, поради тоа што се работи за живот или смрт.

Share Button
Љубиша Владимиров

Автор инфо

No comments yet.

Остави коментар

UA-33057274-1