devojce4Девојчето се сетило како Робин Вилијамс го примени овој зафат врз Пирс Броснан во филмот „Госпоѓата Даутфајер“.

Го сторила истото – ја поткренала мајка си три пати и парчето кобасица излегло.

– Беше многу страшно, немаше никој друг дома. Не можев да викам, да побарам помош. Бев во шок – изјави Џенифер, среќна поради храброста на својата ќерка.