Американски работник за помалку од две години двапати добил на лото


По втор пат ја слави својата Лото добивка во висина од 85000 долари, откако претходно пред две години истиот успеал да изгребе и добие парична сума од 75000 долари.

Американскиот среќен добитник кој побарал да биде анонимен изјавил дека никогаш не се надевал дека по втор пат ќе успее да добие на игрите на среќа. Со првата добивка успеал да ги покрие големиот број на трошоци, да ги исплати сметките. Овој пат вели има намера да си купи кола.

Вели дека на секој две недели секогаш купувал инстант гребки.
Луѓето од Лотаријата кога, дошол да ги земе парите велат дека последно нешто кое што им го кажал среќниот добитник е, дека се надева дека ќе се врати повторно по некоја голема добивка.

Tags: ,

Љубиша Владимиров

Автор инфо

No comments yet.

Остави коментар

UA-33057274-1