Астролошка табела: Kога и кoлку деца ќе имате?


Хороскопот за компатибилност може да го одреди не само партнерот со кој имате најголеми шанси да изградите хармонична и долготрајна врска, туку и колку деца ќе имаме и каков ќе биде нивниот короскопски знак, со тоа и во кој период ќе бидат родени.

Во хоризонталната колона откријте го својот знак, а во вертикалната оној на партнерот. Во зависност од тоа каде двете ѕвездени знаци се сечат го одредува одговорот на ова прашање. Полињата обоени во црно значат дека астролозите не можат да дадат никакви прогнози.

1tab500

Курир.мк

Share Button
MK News

Автор инфо

No comments yet.

Остави коментар

UA-33057274-1