Џевахир груп вработува – плата 18.000 денари


ИНТЕРНАЦИОНАЛНА ГРАДЕЖНА ФИРМА ЏЕВАХИР ГРУП АД има потреба од следниве работни места:

oblakodericevahiraer06101. БЗР Безбедност и здравје при работа – 1 работно место
Основна плата: 18.450 ден
Работно време: 08:30 до 16:30 часот
Работни денови: Понеделник до Петок

• Кандидатите треба да ги исполнат следниве услови:
– да имаат претходно работно искуство во градежништво
– да поседува диплома и соодветни сертификати
– да имаат познавање на компјутерско работење
– добро организациски способности
– тимски дух и одговорност

2. Внатрешна безбедност – 1 работно место
Основна плата: 18.450 ден
Работно време: 08:30 до 16:30 часот
Работни денови: Понеделник до Петок

• Кандидатите треба да ги исполнат следниве услови:
– да имаат претходно работно искуство
– да поседува диплома и соодветни сертификати
– да има познавање на турскиот јазик
– добро организациски способности
– тимски дух и одговорност

3. Бригадир – 1 работно место
Основна плата: 18.450 ден
Работно време: 08:30 до 16:30 часот
Работни денови: Понеделник до Петок

• Кандидатите треба да ги исполнат следниве услови:
– искуство минимум 10 години во градежништво
– да знае да чита проекти
– да има познавање на турскиот јазик
– препораки од претходните вработувања
– добро организациски способности
– тимски дух и одговорност

Заинтересираните кандидати да достават CV со фотографија лично на фирмата или на следнава е-маил адреса: turmak@cevahir.com.tr

Контакт тел: 02 2444 018
Огласот трае до 03 март 2014 година.

Share Button

Tags:

MK News

Автор инфо

No comments yet.

Остави коментар

UA-33057274-1