Фејсбук удри на секс – нова апликација ,,плесни го пријателот,,


seks fejsНовата апликација на Фејсбук, Bang with Friends – „Плесни се со пријателите“ на корисниците на Фејсбук ќе им помогне  анонимно да пронајдат пријатели кои се спремни за комбинацијата секс за една ноќ и така да ги спаруваат врз база на привлечноста.

Ако кликнете ,,сакам да те плеснам,, и пријателчето ја прифати вашата покана ќе ви стигне нотификација за постигнато спарување.

bangАпликација е анонимна, но секој може да види кој од нивните пријатели ја користи „Bang With Me“.

Имате избор од еден тон фотографии од фејс профили. Па оној кој ве интересира треба да кликнете „Down to Bang“ и потоа чекате – „Awaiting Bang“

Иако оваа апликација има 2.500 корисници, многу од корисниците сметаат дека е претерана и лошо ќе влијае на младите.

впрочем според 2500 те корисници кои веќе ја користат оваа апликација повеќето се тинејџери.

Share Button
MK News

Автор инфо

No comments yet.

Остави коментар

UA-33057274-1