Како да проверите дали некој ви влегувал во маилот на Gmail и Yahoo


hakeri-6601.Логирајте се на својот маил на Gmail/Yahoo.

2.Отидете на дното (долниот десен агол) и кликнете на „Details“.

Ќе се отвори прозорец, кој ќе ви прикаже детална листа со последните десет посети на Gmail. Ќе видите на кој начин е отворена вашата пошта (преку компјутер или мобилен) и IP адресата на компјутерот од која е пристапено.

3.Ако забележите сомнителен уред или IP адреса, веднаш сменете ја својата лозинка.

Share Button

Tags:

MK News

Автор инфо

No comments yet.

Остави коментар

UA-33057274-1