Ќеркичката на Јохан – Сакам тато веднаш да се врати дома (Видео)


sonja i decata652– Са­кам да за­вр­шам фа­кул­тет. Са­кам да би­дам до­ктор­ка. Са­кам да сум среќ­на и нас­ме­а­на. А, нај­среќ­на ќе би­дам ко­га та­то ќе се вра­ти. Са­кам да се вра­ти вед­наш. Са­кам се­га да е ту­ка – вели ќерката на Јохан Тарчуловски, Ме­ла­ни за порталот republika.mk во разговорот направен за време на прославата на осмиот роденден на ќерката на единствениот Македонец осуден од Хашкиот трибунал.

Со­ња  со рас­тре­пе­рен глас ја пра­шува својата ќерка:

– Са­каш се­га да оди­ме и да си го зе­ме­ме?

Ме­ла­ни од­го­во­ра:

– Са­кам. И не­ма да се вра­ти­ме без не­го.

Што ќе на­пра­ви пр­во ма­леч­ка­та Ме­ла­ни ко­га та­то ќе се вра­ти до­ма?

– Пр­во ќе го од­не­сам во Аме­ри­ка. Са­кам да ше­та­ме низ све­тот. По­тоа ќе оди­ме во Па­риз. Ќе оди­ме и во „Диз­ни­ленд“ – вели сла­тка­та Ме­ла­ни.

Фото и видео: Република

ГЕРМАНЦИТЕ СО ПОЗИТИВЕН ОДГОВОР ЗА ОСЛОБОДУВАЊЕ НА ЈОХАН, СЕ ЧЕКА НА ХАШКИОТ ТРИБУНАЛ

Share Button
MK News

Автор инфо

No comments yet.

Остави коментар

UA-33057274-1