Лекари, механичари, професори, полицајци – Kаков е во кревет – според неговата професија


Мажи во униформа – Како што кажуваат истражувањата: полицајците, пожарникарите, пилотите и останатите униформирани момци имаат исклучително добри љубовнички способности. Важно им е жената да биде задоволна, а испитаничките кои биле во врска со вакви мажи велат дека нивните сексуални животи се одлични. Им недостига само малку авантуристички дух во креветот.

lekariДоктори – Во кревет се многу нежни и романтични. Добри се за орален секс, но лоши во предиграта. Маана им е тоа што сексот со нив трае прилично кратко. Но добрата вест е што одржуваат редовен и активен сексуален живот.

Продавачи – Сакаат секс секој ден, а обожуваат играње улоги, како и користење на секс-играчки. Не сакаат кога жената ги одбива. Знаат да бидат напорни љубовници, но сексот со нив често трае кратко.

Работници во фабрика – Независно од позицијата на која работат, жените кои биле со маж од оваа гранка, велат дека овие мажи не се највешти љубовници. Сексот не е чест, а и не трае долго. Но затоа пак тие се диви во кревет, па сексот со нив е вистинска авантура.

Професори – Тие тешко прифаќаат кога се одбиени, а секс сакаат често – односно секој ден. Одлични се во предиграта, но сексот не трае долго. Сакаат да се мазат по чинот, што на жените им се допаѓа.

sleeping workУметници – Нивните партнерки велат дека се одлични љубовници кои ја задоволуваат женската фантазија. Одлично ја започнуваат предиграта, а и посветуваат огромно внимание на достигнувањето на оргазам. Но, често знаат воопшто да не се заинтересирани за секс.

Менаџери – Овие мажи се одлични љубовници и обожуваат да се мазат. Добри се за орален секс, но на предиграта и’ посветуваат многу малку внимание. Понекогаш се себични и го ставаат сопственото задоволство пред она на партнерката.

Архитекти и инженери – Нивните партнерки велат дека се креативни љубовници. Сакаат секси-играчки и се трудат да ја задоволат жената. Единствена маана им е што понекогаш се занесуваат во предиграта, па жената го губи понатамошниот интерес за секс.

Механичари – Најдобри за орален секс, но добри и за предигра, зошто знаат каде да го допрат женското тело. Имаат секс повеќе од два пати неделно, но често заспиваат по самиот чин.

Извор – Бркај работа

Share Button
MK News

Автор инфо

No comments yet.

Остави коментар

UA-33057274-1