Мистериозни летала го окупирале небото над нас: Тие не набљудуваат нас, но и ние нив!!! ВИДЕОНоќното небо најчесто е преполно со непознати предмети кои летаат над нас и многу веројатно е дека не набљудуваат.

Но, како ги набљудуваме и ние нив може да се забележи од компилацијата на неколкуте занимливи НЛО снимени материјали во претходниот месец.

Снимките се направени во повеќе делови од целиот свет, а на нив се гледаат различни видови на НЛО, кои биле направени од страна на набљудувачите на небото.

Share Button
Љубиша Владимиров

Автор инфо

No comments yet.

Остави коментар

UA-33057274-1