На Фејсбук може да закачите вирус- внимавајте на овие линкови!


На социјалната мрежа Фејсбук не можете да дознаете кој ви го погледнал профилот, ниту пак да ја измените бојата, но доколку кликнете на некои линкови може да закачите вирус.

Facebook's Influence In Consumer Consumption Of News GrowingСпоред податоците на Битдефендер, овие се најпопуларни вируси на социјалните мрежи во 2014.

Топ измамите на Фејсбук:

1. Погледнете колку имате вкупен број прегледи на профилот.

2. Промена на бојата на Фејсбук

3. Секс видео на Ријана

4. Проверете го нечиј статус за да добиете бесплатна маица.

5. Збогум на синиот фејсбук

6. Бесплатни производи

7. Проверете дали некој ве избришал од листата со контакти

8. Погледнете ги десете лица кои го гледале најчесто вашиот профил

9. Разберете кој го гледа вашиот профил

10. Ја променив темата на фејсбук, изгледа одлично

Share Button
MK News

Автор инфо

No comments yet.

Остави коментар

UA-33057274-1