На интернет се договара секс и цена – и Македонки заработуваат и до 2.000 евра дневно


Интернетот, поточно социјалните мрежи станаа место каде почна да се развива проституцијата. Овде можете да најдете и закажете секс со мажи, жени, транвестите и со истите да се договорите околу цената.

seks

Секојдневните акции на полицијата, овој вид на проституција не престанува.
Постојат и многу сајтови каде има огласи кои нудат можност на своите муштерии месец  дена однапред да си платат и закажат секс, без разлика за време, место и цената. Млади девојчиња од кои повеќето се на возраст од 19 до 29 години на овој начин нудат сексуални услуги поради што овие итерент страници имат клиенти, а за сметка на тоа девојките земаат ,,плата,,

Цела сторија на Mknews како и интервјуто со една од девојките прочитајте го на следниот ЛИНК

Македонки заработуваат од интернет секс и до 2.000 евра дневно!!!!

За одбрана клиентела на само три сајта  Siti of Love, Eskortik, Indipendent eskort servis, пронајдовме огласи во кои девојките се детално опишани со ценовик на услуги, територија каде работат и контакт.

На поголем дел од девојќите им е прикриено лицето на фотографиите, но за сметка на тоа им се истакнати сите други видни атрибути, но има и такви на кои им  се гледа и целото лице.

На сајтот има тројца и од Македонија кои нудат сексуални услуги меѓу кои и двајца мажи.

Mакедонките за еден час бараат 150 евра, за секој дополнителен час се доплаќа по 100 евра, а цената за четири часа е 400 евра, додека за 24 часа цената е  800 евра.

Муштерии може да се мажи жени и парови.

 Maжите пак се поевтини од девојките. За еден час бараат 50 евра, а за четири часа 150 евра.

На сајтот во детали се опишани колку се високи, какви гради имаат девојките, или колку ,,голем алат,, мажите. Но она што навистина боде очи е отвореноста за ,,ПОНУДАТА,, на нивните услуги па го имате следното мени каде јасно кажуваат што прават, а што не.

На пример ,,ТТ,, од Скопје го нуди следното.

По тарифникот на сајтовите во регионот најевтини се ескорт дамите од Бугарија, кои земаат 60 евра за еден час. Романките имаат сличен ценовник, бараат до 150 евра од час.

Цела сторија на Mknews како и интервјуто со една од девојките прочитајте го на следниот ЛИНК

Македонки заработуваат од интернет секс и до 2.000 евра дневно!!!!

Share Button
MK News

Автор инфо

No comments yet.

Остави коментар

UA-33057274-1