Најукрасен двор е во Драчево – тераса во Аеродром


ukraseni2

За најубаво украсена семејна куќа е избран домот на Марјан Михајловски, на улицата Таки Даскало, број 4-а, во населбата Драчево.

 А најубава тераса е прогласена на Филип Нечевски од АВНОЈ, бр.26/15 во населбата Аеродром.

Kафулето „Гет-кафе“ во Kисела Вода е прогласенo за најубаво новогодишно украсен угостителски објект во рамките на традиционалната манифестација -„ Новогодишните бои на Скопје 2012 година“.
Средното училиште „Димитар Влахов“ ја доби наградата за најубаво украсен двор.

ukraseni1Паричните средства во износ од 10.000 денари на победниците вчера свечено им ги врачи скопскиот градоначалник Kоце Трајановски. Исто така, добија и ваучери во износ од 2.000 денари од фирмата за трговија со моторни масла и филтери „Фас вас“ ДООЕЛ. Kомпанијата ЕВН, пак, еднократно ги ослободи победниците од плаќање струја за декември 2012 година.

Фото Денешен

Share Button
MK News

Автор инфо

No comments yet.

Остави коментар

UA-33057274-1