Носел маица ,, спремен сум да умрам,, во авион – ги извадил од памет сите (Фото)


enhanced-buzz-4596-1358966294-0

Човек на лет на Qantas Airlines носел маица на која бил натпис од познатиот “Princess Bride” на која била испишана познатата реплика –

Hello my name is: Ingo Montoya, you killed my father, prepare to die

,, моето име е Инго Монтојa, го убивте татко ми – подгответе се да умрете,,

Откако виделе патниците се вознемириле и ја повикале стујардесата која потоа го замолила да облече друга маица.

Но патникот немал друга мајца и и рекол на стујардесата дека доколку му најде маица тој нема проблем да се пресоблече.

Сепак стујардесата не се вратила и момчето летало со застрашувачката маица која не ја протолкувале добро.

Компанијата не сакала да коментира за овојнастан.

ht_inigo_montoya_tshirt_ll_130124_wmain

Share Button
MK News

Автор инфо

No comments yet.

Остави коментар

UA-33057274-1