Оглас каков што немало до сега – Македонец си ја продава бабата на Интернет


На една позната македонска огласна интернет страна се појави чуден оглас за продажба.

Македонец ја продава својата баба која има 68 години и протоа го потенцира фактот дека зема пензија од 15 илјади денари.

Покрај огласот прикачена е и фотографија од постара жена, а на крајот додава дека цената е по договор.

Не знаеме дали ова е уште една невкусна шега или не, но негативни коментари пристигнуваат од сите страни.

MK News

Автор инфо

No comments yet.

Остави коментар

UA-33057274-1