Оглас за работа – советник за права на патници за плата од 56.000 денари


Агенцијата за цивилно воздухопловство бара да вработи советник за заштита на правата на патници во Одделение за аеродромски услуги и заштита на права на патници, со нето плата од 56.100 денари.

avionОва стои во објавениот оглас на Агенцијата. Во условите кои  идниот советник треба да ги исполни се високо образование, кандидатот да знае да работи со компјутери, сертификат TOEFL.

Според огласот, изборот на работникот кој ќе заснова работен однос во Агенцијата ќе се изврши во рок од 45, 90 или 120 дена во зависност од бројот на пристигнати апликации, a пo истекот на рокот за пријавување.

Share Button
MK News

Автор инфо

No comments yet.

Остави коментар

UA-33057274-1