Притискајте ги овие точки на носот и ќе привлекувате пари како магнет


Експертите тврдат дека богатството и напредокот се толку блиску околу наш колку што е блиску и нашиот нос на лицето. Доколку научите да ги притиснете вистинските точки на вашиот нос, експертите ви гарантираат успех и богатство.

uho-dengi-SmitПосебни акупунктурни точки на вашиот нос имаат неверојатна способност да привлечат пари како магнет. Австралискиот акупунктуролог доктор Карлтон Смит тврди дека на темел на своето истражување постои неверојатна поврзаност меѓу точките на носот и богатството.

„Со притискањето на вистинското место на вашиот нос, го менувате елеткричното струење на електричните струи на нервниот систем и отворен простор, така што ќе го зголемите вашето богатство вели доктор Смит, кој стана познат благодарение на техниките на акупунктурата во областа на увото.

Ова му го донесе признанието во целиот свет. Парите доаѓаат тогаш кога ќе научите да ги примате. Парите ќе ја привлечат вашата аура. Оваа нова техника ја нареков техника на правилен притисок. Тоа е многу едноставна и неверојатно успешна –тврди овој експерт.

Тој неодамна создаде еден шестмесечен истражувачки проект кој вклучил 347 волонтери. Сите биле подготвени да ја испробаат новата техника.

Неопходно беше да се испита и да се докаже дека притисокот на вистинските места на носот и на мостот на носот имаат влијание врз подобрување на финансиската ситуација на тестираните лица.

И се случи навистина чудо; Кај 91% од испитаниците по 18 недели се случиле фундаметални промени во финансиската состојба. Промена на подобро.

А како треба да се користи овој метод? Доктор Карлтон Смит го препорачува следново: Најдете време за себе, секое утро и секоја вечер. Обидете се да бидете сами во соба и раскомотете се. Потоа притиснете ги означените места на носот со вашите прсти.

nos-dengi-3

Повторете го процесот секое утро и секоја вечер, во текот на неделата, а во исто време размислувајте за парите и за зголемување на богатството. Процесот на притискање трае до десетина секунди.

nos tockiОва значи дека ќе притиснете и ќе го држите прстот на одредена точка при што ќе мислите на тоа што сакате да постигнете во животот.

Втората недела одберете друга точка. Повторно повторете го истото. Процесот непрестојно повторувајте го, се до седмата точка. Тогаш тргнете од почеток, се додека не почувствувате во своја близина многу пари.

Табела: Доктор Смит ја направил оваа табела, која ги покажува можните финансиски напредоци. Забележани се седум точки кои можете да ги забележите на снимката.

1. Напредувањето во работата

Замислете си некоја нова улога во компанијата, се разбира со подобра плата.

uho-dengi-32. Наследство

Споменете си сам на себе колку ја сакате својата фамилија и пријатели и колку би сакале да ве наградат.

3. Враќање на данокот

Сватете го тоа како да имате добар и совесен работник кој работи напорно и кои заслужува наплата барем на дел од парите кои секој месец ги плаќате на државата.

4. Добивка од лотарија

Купете билет или пополнете лотариски билет и мислете на вашите среќни броеви кои сте ги играле.

5. Финансиски подарок

Сте заслужиле награда и мислете на среќа и храбро играјте.

6. Зголемување на платата

Мислете на зголемувањето на платата која сте ја заслужиле. Се повторува целата постапка, се додека околу вас нема доволно пари. А кога ќе се појават парите, тогаш повеќе не притискајте. Парите ќе станат дел од вас.

Share Button

Tags:

MK News

Автор инфо

No comments yet.

Остави коментар

UA-33057274-1