Пророштвото за „ѕверски жиг“ станува реалност – почнува микрочипувањето на луѓе


Подготовките за микрочипување на човештвото се во полн ек. Библиското пророштво „ѕверски жиг“, по се изгледа ќе се оствари.

bio-čip-RFIDСе смислува само уште стратегија како тоа да се направи и како да се пристапи на микрочипувањето за да луѓето самите го прифатат, без паника, посакувајќи го тој чип во своето тело. Некои најави говорат како целото човештво мора да биде чипувано до 2017 одина. Жителите на САД сигурно нема да се противат, затоа што во новиот закон на Обама за грижа на населението, јасно пишува дека RIFD чиповите ќе бидат како идентификација, вградени во телото на сите до еден.

Овие чипови ќе му овозможат на светските моќници да вршат експерименти со целото човештво, без притоа да им биде потребна лабараторија.

Овој микрочип директно е поврзан  со сателит, така што оној кој го носи никако не ќе може да побегне  во сопствената приватност – никогаш!

Преку овие чипови секој еден човек на планетата ќе може да биде проучуван, контролиран или убиен.

Без сомнение чипувањето на човековиот род ќе биде прифатено без некој поголем отпор, бидејќи само малку луѓе знаат што се се крие позади тоа, за колкаво зло, опасност и превара станува збор.

CIP VO RAKAСтанува ли збор за „жигот на ѕверот“  пророчено во книгата на Откровението, во Библијата според кое  луѓето ќе бидат присилени да го вградат  во своето тело.

За чипувањето на луѓето и порано е пишувано и се претпоставувало дека во Америка веќе со години  чиповите се тестираат на одредени групи на луѓе, (психијатриски болни, затвореници…) и други луѓе кои доброволно се согласиле  да примат чип во своето тело.

Чипувањето на луѓето, знак е дека Библиските последни времиња се во полн ек и дека против тие знаци потребно е да се бориме  со сета сила. Имено, колку тоа нам страшно да ни звучи, факт е дека чипувањето на луѓето е врв  на злото од кое сите се плашат, а кое едноставно кога – тогаш, мораше да се појави, сметаат теолозите.

Еднаш, кога ќе го дозволите чипот  во своето тело,  треба да знаете , тоа тело веќе не е ваше, зашто не можете да бидете сигурни дека некој не управува со вашите движења, со вашите  мисли и дела – врвот на одземањето на човековата слобода  и тоа е најужасното од се`.

Родени сме од Бога слободни  и секој оној кој што ќе се обиде таа слобода да ни ја одземе, да знаеме , не е од Него (од Бога).

Share Button
MK News

Автор инфо

No comments yet.

Остави коментар

UA-33057274-1