Се бараат работници за чување на возрасни лица во Германија


MEDIPE ООД e динамична полска фирма која работи на пазарот на труд во Германија.

Таа поседува десет години искуство на регрутирање на персонал од медицинскиот сектор на европскиот пазар. Соработуваат со германски индивидуални клиенти и институции за обезбедување на работно вработување во Германија на граѓани со бугарски пасош, како и на полски и романски граѓани, пренесува Faktor,mk

baba i dedo autanazija bolnica

Се бараат поточно Болничарки на возрасни луѓе во Германија, Хамбург 1150 евра нето плата
27.04-30.06.2015

Тие нудат:
Легално и безбедно вработување

Атрактивна плата и премија за:

– Работа во празничните денови,

Гарантирана точност при плаќање.

Платени здравствени и социјални придонеси

Покривање на трошоците за превоз

Сместување и храна во домот на пациентот

Грижа од нивните координатори за време на службено патување

Понудите ги определуваат индивидуално

Здравствено осигурување

БЕЗ БИЛО КАКВИ И ДА СЕ однапред плаќања / провизии

Барања за кандидатот:

Познавање на германски јазик на добро ниво
Искуство во грижата за возрасни и стари луѓе
Реакција на потребите на другиот човек
Добра здравствена состојба
Возачка дозвола

Локација: Хамбург
Г-дин Ѓунар на 82 год, 186 см, 90 кг
Страда од болести поврзани со возраста, удар, срцева аритмија, срцева слабост, хопертонија, срцев удар, тешко губење на видот поради мозочен удар . Степен на инвалидност 1. Губи часовна и ситуациона ориентација. Се придвижува со помош на друго лице или количка. Нема потреба од станување ноќе. Живее сам во семејната куќа. Ќе бидете сте сместени во посебна просторија со интернет. Ова се само дел од информациите.

Плата: 1150 Евро нето

Вашите обврски:

24-часовна подготвеност за грижа на пациентот, кога е потребно, одржување на домаќинство, т.е .. готвење, пеглање, перење, чистење, придружба за време на прошетка, помагање при лична хигиена.

Ако опишаното погоре ве интересира контактирајте го овој маил  info@medipe.bg и ќе ви дадат повеќе информации како да аплицирате и каде да се обратите и распрашате за Македонски апликации.

Faktor.mk

Share Button
MK News

Автор инфо

No comments yet.

Остави коментар

UA-33057274-1