Што сте биле во минатиот живот и каква судбина ве чека – пресметал професор по информатика


Пред неколку години доктор Константин Котроков, професор по информатика, математика и биофизика на државен Универзитет по информатчка технологија, механика и оптика во Санкт Петерсбург, успеал да сними промени во човековото тело, во моментот на неговата смрт.

Заедно со неговиот тим докажале дека некаков енергетски облик, во тој момент го напушта организмот, а Коротков се осудил да го нарече човекова душа, која, како што тврди рускиот научник, ја преживува смртта и повторно се раѓа во ново тело во следниот живот.
Официјалната наука недвосмислено ги отфрла ваквите тврдења, експрименти на доктор Котротков.
Доколку реинкарнацијата навистина постои, дознајте што сте биле во претходниот живот.

Трагачи по среќа:
Година: 1927, 1936, 1945, 1954, 1963, 1972, 1981, 1990, 1999, 2008, 2017
Минатиот Живот (Минато):
Цар, Крал, Владетел, или сте припаѓале на високо племство.
Сегашниот живот (Сегашност):
Просперитетот ви е неостварлив. Во втората половина на животот ќе имате повеќе среќа и на крајот ќе бидете задоволни од судбината. Страствено го посакувате спротивниот пол, но, не сте промискуитетни. На сите полиња трагате по среќа во длабоките задоволства. Подложни сте на депресија.
Идниот живот (Иднина):
Ќе го поминете следниот живот како пустиник во планините или како екстремен спортист.

Романсиери:
Година: 1926, 1935,1944,1953,1962,1971,1980,1989,1998,2007,2016
Минатото:
Во претпоследниот живот сте биле син на демонот, а во последниот канибал. Ќе потрошите многу време на лутање низ светот.
Сегашност:
Може да бидете писател на научна фантастика или пак хорор романите. Имате силна харизма и може да станете политичар, говорник или пак презентер. Зборувате малку, но остро. Често ќе се среќавате со зависта и омразата.
Иднина:
Во паралелен универзум ќе бидете дух, додека во овој монах

Уметници:
Години: 1925, 1934, 1943, 1952, 1961, 1970, 1979, 1988, 1997 2006, 2015
Минато:
Во некои од минатите животи сте биле диктатор кој убил илјадници луѓе, потоа сте биле канибал, а на крајот слон.
Сегашност:
Никогаш нема да ви бидат доволно пари, моќ, слава… неодлучни сте и амбивалентни. Можно е да имате неколку бракови. Пазете се од луѓето кои сте ги понижувале, затоа што во некои од следните животи, би можеле да се збогатат и да ви се осветат.
Иднина:
Во некој од следните животи ќе бидете уметник.

Љубовџии:
Година: 1924, 1933, 1942, 1951, 1960, 1969, 1978, 1987, 1996, 2005, 2014
Минато: Во минатиот живот сте биле конкубина на императорот.
Сегашност: Често ќе се чуствувате како роб на љубовта. Ќе поднесете големи жртви за партнерот. Сигурен и искрен пријател, добар човек. Сепак ќе бидете склони кон негативна перцепција на реалноста и затоа понекогаш ќе бидете циничен и саркастичен.
Иднина:
Во следната реинкарнација ќе бидете фото-модел.

Научници:
Година: 1923,1932, 1941,1950,1959, 1968, 1977, 1986, 1995,2004, 2013
Минато:
Во секоја претходна инкарнација сте имале огромни познавања од голем број на области, а среќата ве чекала во земјата во која сте биле родени.
Сегашност:
Ретко сте задоволни од резултатите од вашата работа, бидејќи сте перфекционист, но несебично им помагате и на другите да успеат.
Иднина:
Во следниот живот ќе бидете принц

Астролози:
Година: 1922, 1931, 1940, 1949, 1958, 1967, 1976, 1985, 1994, 2003, 2012-10-29 Минато:
Обдарени сте со силен ум и интиуција, некогаш сте биле астролог или пак волшебник.
Сегашност:
Имате голем број на пријатели и љубовници. Добар сте кон другите, а за возрат ќе добиете неблагодарност. Вашиот настап е одвратен, но затоа вашата душа е чиста. Тешко одржувате сериозни односи, а затоа лесно влегувате во авантура. Вашите случајни предвидувања биле точни.
Иднина: Ќе бидете голем научник или астролог.

Горди луѓе:
Година: 1921, 1930, 1939, 1948, 1957, 1966, 1975, 1984, 19993, 2002, 2011
Минато:
Сте биле или полубог, или пак свиреп планински дух. Оттука е гневот и агресијата во вас.
Сегашност:
Ќе добиете се што ќе посакате, вклучувајќи ја и власта која ќе ја загубите поради предавство. Секогаш ќе имате сила да сето она што еднаш сте го постигнале, да го постигнете повторно. За вас е карактеристична тенденцијата да ја менувате традицијата, да ги срушите правилата и да ги поместувате границите.
Иднина:
Во следниот живот ќе бидете монах, аскет кој често се држи до правилата.

Миленици на судбината
Година: 1920, 1929, 1938, 1947, 1956, 1965, 1974, 1983, 1992, 2001, 2010
Минато:
Пред два живота сте биле војник варварин, а потоа се се родиле како уметник.
Сегашност:
Омилени сте во друштво на богати и моќни, па помошта ќе ви доаѓа од сите страни. Одлично стоите со здравјето, а кога ќе се разболите оздравувате брзо. Дури ни вашите лоши дела немаат сила да предизвикаат соодветна казна. Боговите секогаш застануваат на ваша страна. Многу сте интелегентни и талентирани.
Иднина:
Во следниот живот ќе бидете скулптур или свештеник

Исцелител:
Година: 1919, 1928, 1937, 1946, 1955, 1964, 1973, 1982, 1991, 2000, 2009
Минато:
Во овој живот сте биле боженствено дете на медицината.
Сегашност:
Морате да бидете лекар или некој кој што им помага на другите. Ако ја следите вашата судбина, животот ќе ве награди со благостостојба, ако бегате од обврските што небото ви ги дало, пријателите ќе се свртат против вас и богатството ќе побегне од вас.
Иднина;
Доколку сте во согласност со судбината, ќе се родите како исцелител.

Share Button
Љубиша Владимиров

Автор инфо

No comments yet.

Остави коментар

UA-33057274-1