Сите македонски бебиња кои ќе се родат овој петок ќе добијат по 5.000 денари


Комерцијална банка АД Скопје по повод 31 октомври – Светскиот ден на штедењето, на сите деца кои ќе се родат на 31 октомври од 00:00 до 24:00 часот, ќе им отвори штедни книшки – Отворено детско штедење “Верверичка“ со износ од 5.000,00 денари и исто толку штедни касички.baby-money

Оваа акција на Комерцијална банка ќе се реализира во Скопје и во градовите низ Републиката во кои Банката има свои филијали и експозитури.

Средствата ќе бидат исплатени само на оние лица кои документите ќе ги достават на шалтерите на Банката во Скопје и низ Републиката најдоцна до 31.12.2014 година.

Share Button
MK News

Автор инфо

No comments yet.

Остави коментар

UA-33057274-1