Скопје лежи на процеп длабок двесте метри – Кои згради ќе се срушат првипри земјотрес?


Скопје лежи на процеп длабок двесте метри – Кои згради први ќе се срушат при земјотрес? Ќе се тресе ли Скопје повторно скоро, треба ли да стравуваме од нов силен земјотрес????zemjotres-procep

Каде живеете во Скопје – Низ центарот на градот има процеп длабок 200 м – велат овие згради први ќе страдале при земјотрес. Дали е тоа точно… гледајте во Досие со Анита Петровска Рајковиќ на ТВ Нова

Share Button
MK News

Автор инфо

No comments yet.

Остави коментар

UA-33057274-1