Имено, неколку мажи на прославата танцуваа со музиката на  јужнокорејскиот рапер Псај, при што еден од нив држејќи калашников во рацете, несакајќи, истрела неколку куршуми од кои четворица беа соборени.
Куршумите биле смртоносни за тројца од нив, додека четвртиот преживеал.

Погледнете!