Сте сонувале некој близок, кој е починат? – Еве што значи


Понекогаш соништата се единствениот начин да стапиме во контакт со починатите лица. Нашите сакани кои починале често ни се појавуваат во сон. Веројатно е тоа така, бидејќи многу ни недостасуваат, но понекогаш тие соништа носат многу длабока порака.

Се обидуваат да кажат дека се е во ред

Нашите починати блиски луѓе не доаѓаат во сон додека не завршил процесот на жалење, за нивната порака да може да допре до нас. Ако видите дека ви се јавуваат на сон, значи дека се добро и дека пристигнале на „другата страна“. Ќе ве посетуваат за да ви дадат до знаење дека се присутни.

Сакаат да ви кажат дека ве сакаат

Само сакаат да знаете дека ве сакаат и дека мислат на вас.

Можеби ве предупредуваат

Доколку сакаат да ве предупредат на нешто, ќе се појават на начин поинаков од вообичаено. Ќе изгледа чудно или неприродно, а тоа значи дека не смеете да го игнорирате.

Некогаш не кажуваат ни збор

Тие можеби нема да проговорат ни збор, туку ќе ви пренесат порака телепатски. Можеби само ќе се насмеат и ќе заминат во далечината, за да ви дадат до знаење дека внимаваат на вас.

Не сте единствени – овие соништа се чести и нормални

Овие соништа се случуваат на сите кои имаат некој починат.

Ако не сте ја сонувале саката личност која починала, а сакате да допрете до неа, водете дневник за соништа или спијте со некои од личните работи на саканата личност.

Share Button
MK News

Автор инфо

No comments yet.

Остави коментар

UA-33057274-1