Tag Archives: албанија

250 килограми марихуана запленети во Отрантскиот канал

Двајца албански државјани, жители на Драч се обиделе да прошверцуваат 250 килограми марихуана преку Отрантскиот канал.

______________________________________________________________________________________________________

Македонски хакери го срушија сајтот на Албанскиот Претседател

Македонски хакери на срушиле веб страницата на претседателот на Албанија Бамир Топи.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1