Tag Archives: 11 години

11 години Карпалак, одбележана годишнината од загинувањето на армиските резервисти

На автопатот Тетово – Скопје денеска беа одбележани 11 години од загинувањето на 10 те прилепски резервисти на Армијата на Македонија а време на конфликтот во 2001 година.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1