Tag Archives: 3d

“Големиот Гетсби” со Ди Каприо излегува идното лето во 3D верзија

Новата филмска верзија на романот “Големиот Гетсби”, која е дело на режисерот Бид Лурман, ќе се појави во екраните идното лето во 3D формат.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1