Tag Archives: паркет

Видео: Момче се избезуми кога ги забележа бујните гради на една хостеса

На паркетот се одвивала вистинска драма, па хостесите побрзале да ја почестат публиката со колачи и чоколади за да не им падне шеќерот од случувањата. Нему изгледа по се ќе му треба дупла доза!

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1