Tag Archives: пукање

Тетовчани со гасен пиштол пукале од автомобил во движење

Среде бел ден, од автомобил во движење, двајца тетовчани пукале во Тетово со гасен пиштол.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1