Tag Archives: masovna

Откриена нова масовна гробница во БиХ

Во местото Мишевиќи, во близина на Хаџиќ откриена е нова масовна гробница во која се претпоставува дека се закопани Бошњаци убиени во 1992 година.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1