Tag Archives: diveese

Харис Беќири кој дивееше со автоматска пушка во Хиподром, осуден на 15 години затвор

Кривичниот суд во Скопје го осуди на 15 години затвор 20 годишниот Харис Бекири кој пред девет месеци со автоматска пушка дивееше по улиците на Хиподром и Маџари.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1