Tag Archives: kinger

Меѓународен тим повторно ќе ја отвори истрагата за падот на „кингерот“

Авионската несреќаво која загина претседателот Борис Трајковски повторно на дневен ред. Истрагата повторно ќе биде отворена на почетокот од 2013 година, а ќе ја водат експерти од Америка, Германија, Хрватска, Србија, Македонија и Босна и Херцеговина.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1