Tag Archives: elektroni

Убиствените електрони од земјата се насочени кон вселената

Додека сонцето се поместува кон својот максимум во 2013 година како резултат на зголемувањето на вселенското време привремено може да се намалат појасите на зрачење на набиените електрони кои се наоѓаат околу земјата.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1