Tag Archives: sobarka

Штрос Кан и исплати отштета на собарката што го обвини за силување

Со таен финансиски договор затворена аферата меѓу поранешниот претседател на ММФ, Доминик Штрос Кан, и хотелската собарка.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1