Tag Archives: bon

Спречен терористички напад во Германија

Двајца салафисти се осомничени за обид за терористички напад на железничката станица во Бон, откако двајца студенти претходно ги идентификувале во полициска станица како лица кои поставиле бомба на наведената станица.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1