Tag Archives: alarm

Видео: Него не му треба аларм! Секој би избегал кога би чул ваква сирена!

Сигурни сме дека со помош на оваа необична умешност ќе ги натера крадците да се разбегаат, како и сите останати квартовски гангстери кога би го слушнале овој звук.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1