Tag Archives: dostavuval

„Надуван“ крадец украл комбе и доставувал храна

45 годишен Американец Кит Хартфорд украл комбе за достава на храна, и притоа ги доставил сите порачки.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1