Tag Archives: legalno

Фото: Соби за легално дрогирање во Германија!? Погледнете како изгледа тоа

Во главниот град на Германија, Берлин отворени се соби за легално консумирање на дрога. Таканаречените „Консумрауме“ (соби за консумација) служат за подготовка и легално користење на дрога.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1