Tag Archives: forest sity

Како изгледа срцето на Фејсбук?

Секој пат кога ќе го посетите Фејбук или со пријателите ќе споделите некоја фотографија, сите информации – од шифрите кои ги впишувате па се до фотографиите кои ги објавувате завршуваат во градба долга 400 метри, која се наоѓа на површина од околу 100.000 квадратни метри која се наоѓа во Форест Сити во Северна Каролина. Каде […]

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1